MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. Agata Siemiaszko

Warzywne chipsy to zdrowa przekąska! Wypróbuj proste i szybkie przepisy na chipsy z batatów, marchewki, selera i ziemniaków

Jarmuż

Składniki:

- 150 g jarmużu,
- olej do skropienia – mniej niż pół łyżeczki,
- szczypta soli i pieprzu,
- szczypta czosnku granulowanego.

Przygotowanie:

Jarmuż dokładnie umyj i osusz na ręczniku papierowym. Następnie wrzuć do miski, dodaj olej oraz przyprawy i dokładnie wymieszaj. Jarmuż rozłóż na papierze do pieczenia tak, aby liście nie zachodziły na siebie. Piecz w 160 stopniach Celsjusza przez 3-5 minut.

Zobacz również

Ostrzeżenie przed upałami i burzami w Karkonoszach. Prognozy na weekend

Ostrzeżenie przed upałami i burzami w Karkonoszach. Prognozy na weekend

47 lokali na Nocnym Szlaku Kulinarnym. Gdzie przyrządzą cuda z gruszki?

47 lokali na Nocnym Szlaku Kulinarnym. Gdzie przyrządzą cuda z gruszki?

Polecamy

Ekspresowe placki z kaszy jaglanej. Pyszne i proste do zrobienia

Ekspresowe placki z kaszy jaglanej. Pyszne i proste do zrobienia

Zajadaliśmy się tym daniem w dzieciństwie. To prawdziwy smak wakacji

HIT DNIA
Zajadaliśmy się tym daniem w dzieciństwie. To prawdziwy smak wakacji

Zobacz, co spędza sen z powiek mieszkańcom polskich miast i wsi

Zobacz, co spędza sen z powiek mieszkańcom polskich miast i wsi