MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Posiłki powinny być wydawane przeciętnie po 3 lub 4...
fot. 123RF

Obowiązki pracodawcy zimą względem pracownika. O czym szef powinien pamiętać?

Posiłki

Posiłki powinny być wydawane przeciętnie po 3 lub 4 godzinach pracy, podczas regulaminowej przerwy na drugie śniadanie. Przełożony musi ponadto zapewnić swoim ludziom ciepłe napoje. Przepisy nie określają konkretnie, w jakiej ilości. Gorące napoje mają być dostępne dla pracowników w ciągu całej zmiany roboczej.

Zobacz również

Tak w derbach z GKM Grudziądz kibicowali fani Apatora. Mamy zdjęcia

Tak w derbach z GKM Grudziądz kibicowali fani Apatora. Mamy zdjęcia

Uście Gorlickie. Gminne zawody pożarnicze przepustka do eliminacji powiatowych

Uście Gorlickie. Gminne zawody pożarnicze przepustka do eliminacji powiatowych

Polecamy

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

To ciasto z truskawkami zawsze jest puszyste. Smakuje i pachnie bajecznie

To ciasto z truskawkami zawsze jest puszyste. Smakuje i pachnie bajecznie

„Grzeczny chłopiec”, który ma na swoim koncie zakazaną miłość i zerwane zaręczyny

„Grzeczny chłopiec”, który ma na swoim koncie zakazaną miłość i zerwane zaręczyny