MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dopraw barszcz zakwasem pszennym, majerankiem, czosnkiem,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najsmaczniejsza zupa na Wielkanoc. Wypróbuj przepis mojej babci na domowy barszcz biały. Tajemnica smaku tkwi w jednym szczególe

Biały barszcz. Krok 4

Dopraw barszcz zakwasem pszennym, majerankiem, czosnkiem, solą i pieprzem i pogotuj 5 minut. Na koniec wlej śmietankę.

Zobacz również

Lato w maju nad zalewem w Cedzynie. Tak się tam wypoczywa! [ZDJĘCIA]

Lato w maju nad zalewem w Cedzynie. Tak się tam wypoczywa! [ZDJĘCIA]

Sukces Zofii Dąbrowskiej na XXXIII Przeglądzie "Pogórzańska Nuta" w Dynowie

Sukces Zofii Dąbrowskiej na XXXIII Przeglądzie "Pogórzańska Nuta" w Dynowie

Polecamy

Zobacz, jak mObywatel przyda się w czasie wyborów do Parlamentu Europejskiego

Zobacz, jak mObywatel przyda się w czasie wyborów do Parlamentu Europejskiego

Hit na komunię i wesele. Ta sukienka pierwszej damy maskuje pelikany

TYLKO U NAS
Hit na komunię i wesele. Ta sukienka pierwszej damy maskuje pelikany

Obłędne naleśniki na słodko z pysznym kremem. Nie tylko dzieci będą zachwycone

HIT DNIA
Obłędne naleśniki na słodko z pysznym kremem. Nie tylko dzieci będą zachwycone