5 z 9
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![3. Śmietanka 30%. Dodanie do zupy śmietanki nie tylko ją...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/0c/b6/64d3435ebd5e2_o_large.jpg)
fot. 123rf.com/margouillat/zdjęcie ilustracyjne
Jak zagęścić zupę? Polecamy 7 domowych sposobów, które zawsze działają. To nie tylko tradycyjna zasmażka
Zupa jarzynowa
3. Śmietanka 30%. Dodanie do zupy śmietanki nie tylko ją zagęści, ale również doda apetycznego koloru i delikatnego smaku. Pamiętaj, tylko by rozmieszać śmietankę z odrobiną zupy, zanim wymieszasz ją z całością Dzięki temu się nie zetnie. Zrobisz tak np. zupę jarzynową. Polecamy przepis. Kliknij link: przepis na zupę jarzynową ze śmietanką.