MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Potrzebujemy szklanki ugotowanego grochu, cebuli, ząbku...
fot. pixabay.com/kengkreingkrai

Groch? Soczewica? A może fasola? Postaw na rośliny strączkowe, dziś mają swoje święto. Tyle uprawia się ich w Polsce

Co zrobić z grochu? Pastę!

Potrzebujemy szklanki ugotowanego grochu, cebuli, ząbku czosnku, łyżki oleju, soku z cytryny i przypraw. Można dodać kminek, sól, pieprz, a także wybrane nasiona, np. sezam. Posiekaną cebulę najpierw podsmażamy wraz z czosnkiem, dodajemy do grochu i wraz z dodatkami miksujemy na pastę. Całość wsadzamy do lodówki, aby zgęstniała.

Zobacz również

Niezwykły wyczyn naszego strażaka. Wbiegł na 53 piętro biurowca (ZDJĘCIA)

Niezwykły wyczyn naszego strażaka. Wbiegł na 53 piętro biurowca (ZDJĘCIA)

Badamy nie tylko MAMY! Szamotulskie Amazonki edukowały o profilaktyce raka piersi

NOWE
Badamy nie tylko MAMY! Szamotulskie Amazonki edukowały o profilaktyce raka piersi

Polecamy

Ta prosta sałatka to hit bułgarskich kurortów. Jest najlepsza na grilla i imprezy

Ta prosta sałatka to hit bułgarskich kurortów. Jest najlepsza na grilla i imprezy

Hit na komunię i wesele. Ta sukienka pierwszej damy maskuje pelikany

TYLKO U NAS
Hit na komunię i wesele. Ta sukienka pierwszej damy maskuje pelikany

Dieta na krew. Potrzebujesz nie tylko żelaza!

HIT DNIA
Dieta na krew. Potrzebujesz nie tylko żelaza!