5 z 13
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/82/c3/643f95c9045b1_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut
Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 3
Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim ciasto. najłatwiej zrobić to silikonowym pędzelkiem lub spodem od łyżeczki. Rozsmaruj na cieście także czosnek przeciśnięty przez praskę. Posyp całość rozkruszoną fetą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Jeśli feta nie była bardzo słona, możesz posypać ciasto także szczyptą soli.